Jura GIGA 5 ja illy espresso kahvittivat koko joukon Finnish Openin tuomareita ja vapaaehtoisia tänäkin vuonna

Neljän turnauspäivän aikana kului noin 7 kg tummapaahtoisia italialaisia illy-kahvipapuja. Annosmääränä tämä merkitsee 900 kupillista erikoiskahveja; espressoa, ristrettoa, cappuccinoa, latte macchiatoa ja caffe lattea. Jura-kahviautomaatit valmistavat jokaisen annoksen jauhamalla sopivasti kahvipapuja ja tuoretta maitoa vaahdottaen.

Juran ja illyn maahantuojan Dayton Oy:n tiloissa Vantaalla sijaitsee Jura Hospitality Center, jossa on koko Juran uusin laitemallisto esillä. Samoissa tiloissa toimii huoltokeskus. Kaikki sulkapallon ja kahvin ystävät ovat tervetulleita tutustumaan kahvimaailman viimeisimpiin uutuuksiin. Tarjoamme 10 % alennuksen Juran kahviautomaateista koodilla FO2019 kaikille vapaaehtoisena toimineille. Etu on voimassa 15.5.2019 saakka. Voit hyödyntää sen ottamalla yhteyttä Dayton Oy/Susanna Monnberg, susanna.monnberg@dayton.fi tai 0500-444490.

https://fi.jura.com/fi


Jura Hospitality Centerissä tutustut ammattilaisten opastuksella koko Jura-mallistoon Kuva: Susanna Monnberg

 Tässä valmistuu trendijuoma Jura Espresso Tonic  Kuva: Jere Kokko

Jura latte macchiato

Yhteistyössä