Karsinta on pelattu – suomalaisnuoret onnistuivat loistavasti!

Finnish Open 2019 starttasi tänään karsinnalla.

-Tänään ilahdutti eniten nuorten pelaajien pelit. Eero Laurin ja Jannica Monnbergin sekä Jannican ja Julia Salosen tiukat voitot sekanelinpelissä ja nelinpelissä. Joakim Oldorffin selkeä voitto pelaajasta, jolle hän hävisi yhtä selkeästi Finnish Juniorissa ja hyvä, ennakkoluuloton toinen erä Lin Chun-Yitä vastaan, päävalmentaja Anu Nieminen kommentoi.

Suomalaisista jatkoon etenivät tänään naisten tuplassa Jannica Monnberg ja Julia Salonen sekä Sonja Pekkola ja Inalotta Suutarinen, jotka pelaavat pääkisan ensimmäisen pelin toisiaan vastaan. Miesten tuplassa Anton Monnberg ja Jesper Paul, jotka saavat vastaansa taiwanilaistet Lee Jhe-Huein ja Yang Po-Hsuanin. Sekä sekanelinpelissä Eero Lauri ja Jannica Monnberg, joita vastaan asettuvat tanskalaiset Lasse MØlhede ja Sara Lundgaard.

-Tiukka karsintapäivä takana ja valmentajat on varmaan yhtä puhki, kuin pelaajat (ainakin henkisesti). Useampi hyvä peli suomalaispelaajilta. Moni sai itsestään irti hyvin ja nähtiin peleissä niitä asioita, joita ollaan harjoiteltu. Varsinaisen yhteenvedon paikka on kisojen jälkeen, kun nähdään miten turnaus on mennyt kokonaisuudessaan, maajoukkuevalmentaja Kasperi Salo kertoi.

Suomalaisittain pääkisan ensimmäisellä kierroksella saadaan superherkkua, sillä kentälle astelee koko Tokyo Team; Kalle Koljonen, Eetu Heino ja Airi Mikkelä sekä maajoukkuepelaajat Iikka Heino, Sonja Pekkola, Jenny Nyström ja Anton Kaisti.

Katso suomalaisten tulokset tänään ja peliaikataulut huomenna

Huomisessa pääkisassa riittää seurattavaa ja huippumatseja jo ensimmäisestä kierroksesta lähtien virolainen Raul Must ja ranskalainen Thomas Rouxel kohtaavat klo 10.55. Kisassa jatkaa myös tänään torstaina neljä peliä tahkonnut venäläinen Nina Vislova, joka on voittanut pronssia Lontoon olympialaisissa naisten nelinpelissä vuonna 2012. 33-vuotias Vislova pelaa Finnish Openissa sekanelinpeliä parinaan Vitalij Durkin ja naisten nelinpeliä parinaan Viktoriia Vorobeva. Vislova ja Durkin kohtaavat ensimmäisellä kierroksella suomalaispari Anton Kaistin ja Inalotta Suutarisen.

Tutustu huomiseen otteluohjelmaan ja ensimmäisen kierroksen peleihin

Kisasta on suoratoisto kaikilta kentiltä Badminton Europen YouTubessa.

Alla Jere Kokon kuvia karsinnasta. Lisää kuvia löydät täältä. Muistathan mainita kuvaajan nimen, jos jaat niitä omissa kanavissasi.

 

Yhteistyössä