Finnish Open 2019 – tule mukaan parhaaseen kisatiimiin!

Tutustu vuoden kovimman sulkapallokisan infopakettiin, jossa on juuri sinulle paljon asiaa ja mahdollisuuksia hypätä mukaan huippuporukkaan.

Vapaaehtoinen, kisamme on kiinni sinusta

Sulkapallon kansainvälinen kisa, Finnish Open pelataan 4-7.4.2019 Vantaan Energia Areenalla. Sulkapalloliitto on järjestänyt Finnish Openin vuodesta 1990 lähtien. Sulkapalloliiton henkilökunta käsittää kuusi henkilöä. Vuosi vuodelta kasvanut kisa vaatii koko ajan enemmän vapaaehtoisten panosta. Ilman seurojen apua, kisaa ei saataisi järjestettyä. Tänä vuonna olemme miettineet uudelleen sen, miten voisimme kiittää teitä panoksestanne. Rajatuomareista on perinteisesti isoin pula ja siksi olemmekin panostaneet erityisesti rajatyöskentelystä palkitsemiseen.

On äärimmäisen tärkeää tarjota pelaajille huippukisa ja lajin edistämiseksi tarvitsemme juuri sinun seurasi jelppiä.
Tähän hommaan riittää puolen tunnin perehdytys ja sitä voi tehdä kaikki yli 14-vuotiaat.

Näin pääset mukaan:

Seuramalli

Haemme 3h/6h slotteihin 18 rajatuomaria per seura. Kaikki eivät ole samaan aikaan kentällä, joten luppoaikaa jää aina matsien välissä. Tällöin voi syödä eväitä kisakahvilasta ja nauttia huippu-urheilusta aitiopaikalta.

Finnish Open on huikea urheilutapahtuma, jossa Suomen terävin kärki taistelee eurooppalaisten ja aasialaisten huippupelaajien kanssa kilpailun voitosta. Nyt, kun kiinnostuit, niin ota yhteyttä meihin heti.
https://ssul.sporttisaitti.com/finnish-open-2019-ilmoittau…/

Tästä keikasta Sulkapalloliitto tarjoaa kiitokseksi seuralle:

Yhden valitsemanne kisatapahtuman streamauspalvelun vuoden 2019 aikana (yksi henkilö hoitaa streamauksen koko kisatapahtuman ajan) Tämä on huikea mahdollisuus saada enemmän katsojia seuramaan kisaanne ja/tai myytyä mainostilaa streamkentälle.

TAI

Kisaviestinnän koko kisatapahtuman ajan viestintäpäällikkö Annika Grahnin tekemänä (sisältäen kutkuttavan ennakkojutun, vauhdikkaat somepäivitykset kisan aikana sekä tulosjutun, jossa mestareita ja hyviä suorituksia hehkutetaan).

Yksilömalli

 

Ilmoittaudu Finnish Openiin rajatuomariksi ja liitto tarjoaa sinulle palloputken tuleviin treeneihisi. Yhdestä kuuden tunnin passista saat yhden putkilon palloja. Lähde mukaan tekemään kansainvälistä kisatapahtumaa Vantaan Energia Areenalle. Haemme rajatuomareita erityisesti 4.-5.4 väliselle ajalle. Pallopötköllä palkitaan kaikki 21.3 mennessä ilmoittautuneet. Jos pallotarvetta on enemmänkin ruksaa itsesi hommiin rohkeasti vaikka molemmille päiville. Ilmoittaudu nyt: https://ssul.sporttisaitti.com/finnish-open-2019-ilmoittau…/

Mikäli et mieli rajalle, paljon muitakin jobeja on. Lue lisää: https://finnishopen.sulkapallo.fi/vapaaehtoiseksi/

Finnish Openin yhteydessä paljon mukavaa puuhaa lapsille ja heidän vanhemmilleen

Torstaina ja perjantaina tarjolla on lajitutustumista alakoulujen oppilaille. Tämä järjestetään viereisessä Myyrmäkihallissa noin klo 8:30-15:15 molempina päivinä. Lapset tutustuvat sulkapallon saloihin noin 45 minuutin ajan. Heillä on myös mahdollisuus käydä katsomassa kansainvälistä huippusulkapalloa Energia Areenalla.

Lauantaina pelaajien huilatessa ja valmistautuessa kiihkeisiin välieriin, lapset valtaavat Energia Areenan. Nimittäin noin klo 14 on vuorossa Minisulkistapahtuma 3-9-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen. Tapahtumassa pidetään hauskaa, harjoitellaan sulkapalloa, pelaillaan ja leikitään paljon. Tapahtuma on avoin kaikille eikä vaadi seurajäsenyyttä. Järjestäjä tarjoaa välineet. Ilmoita siis lapsesi mukaan hauskanpitoon ja saavu koko perheen voimin seuraamaan huippupelejä.

Ilmoittautumiset: tommi.saksa@sulkapallo.fi  31.3. mennessä. 

Kannusta maajoukkuepelaajia

Sulkapallon Valmennuskeskus julistaa kannustuskilpailun U9-U15 ikäluokkien sulkapallojunnuille. Kerätkää viiden hengen porukka ja valitkaa yksi maajoukkuepelaaja, jota kannustatte hyvällä fiiliksellä kisojen ajan. Mielikuvitusta saa käyttää, rumpuja, päristimiä, kannustushuutoja, tiimiasuja, mikä vaan on mahdollista!

Sulkapallon maajoukkueeseen kuuluvat: Kalle Koljonen (TS), Eetu Heino (ParBa), Airi Mikkelä (BadU), Sonja Pekkola (TS), Jenny Nyström (HBC), Iikka Heino (ParBa) ja Anton Kaisti (HBC).

Maajoukkuepelaajat valmentajineen valitsevat voittajan ja palkinto on huikea mahdollisuus osallistua maajoukkue treeneihin Sulkapallon Valmennuskeskuksessa sekä valmennuskeskuksen muistikirjat koko porukalle. Muistikirjoja voi hyvin käyttää myös treenipäiväkirjoina.

Kaikki alle 18-vuotiaat pääsevät maksutta halliin koko kisojen ajan.

Seuraa ja someta

Finnish Openilla on omat nettisivut finnishopen.sulkapallo.fi, joiden avulla löydät vastaukset yleisimpiin mieltä askarruttaviin asioihin.

Kisan virallisella hastagilla #finnishopen2019 voit somettaa ja seurata muiden julkaisuja Instagramissa ja Facbookissa.

Tapahtumasta on Badminton Europen suoratoisto, finaalit nähdään suorana Yle Areenassa. Finaaleja selostavat päävalmentaja Anu Nieminen ja urheilutoimittaja Jesper von Hertzen. Koostelähetys finaaleista nähdään Ylellä.

Yhteistyössä