Tänään se alkaa – Sulkapallon Finnish Open 2018!

Vantaan Energia Areena täyttyy tänään kansainvälisestä kisatunnelmasta, kun käyntiin pyörähtää Finnish Open 2018! Pelaajia saapuu yli 30 maasta. Mukana ovat myös suomalaisen sulkapallon huippunimet, koko maajoukkue ja Tokyo Team eli Kalle Koljonen (ESB), Eetu Heino (ESB), Airi Mikkelä (ÖIF), Jenny Nyström ja Anton Kaisti (HBC) sekä Henri Aarnio (ÖIF), Iikka Heino (ESB) ja Sonja Pekkola (TS).

Ulkomailta mukana ovat mm. venäläinen Vladimir Malkov, joka on turnauksen kakkossijoitettu. Hän voitti miesten kaksinpelin finaalin vuonna 2015, jolloin häntä vastaan pelasi Eetu Heino. Naisten kaksinpelin ykkössijoitettu on turkkilainen Neslihan Yigit, jonka maailmanranking on tällä hetkellä 41. Sekanelinpelissä ykkössijoitettuna ovat suomalaiset Jenny Nyström ja Anton Kaisti.

Turnauksessa pelataan niin naisten ja miesten kaksinpelit, nelinpelit kuin sekanelinpelitkin. Ottelut alkavat karsinnoilla tänään torstaina 5.4. Itse pääkisoihin päästään perjantaina. Lauantaina pelataan puolivälierät ja välierät, ja finaalit ovat ohjelmassa sunnuntaina. ISTV:n suora lähetys Finnish Openin finaaleista alkaa sunnuntaina 8.4.2018 kello 10. Lähetyksessä nähdään naisten ja miesten kaksinpelien, naisten ja miesten nelinpelien ja sekanelinpelin finaalit. Ottelujärjestys selviää vasta lauantai-iltana. Lähetyksen selostavat urheilutoimittaja Jesper Von Hertzen ja Tapion Sulka ry:n toiminnanjohtaja Lasse Lindelöf.

Kaikki pelit ja tulokset:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=4D90062C-E87A-43EA-BAA1-15F1FA275245&d=20180405

Lisätiedot:

https://finnishopen.sulkapallo.fi/

Yhteistyössä