Vapaaehtoistarjoukset – olkaa hyvät!

Tämä vuonna olemme erityisesti panostaneet meille tuikitärkeiden vapaaehtoisten palkitsemiseen. Olet sinä jo ilmoittautunut?

Lisäksi Sulkapalloliitolla on huikea sulkistykki ja -tutka, joista saa loistavan lisän treeneihin tai vaikka hauskan aktiviteetin kisoihin. Nyt on tuhannen taalan tilaisuus saada ne lainaksi oman seuran käyttöön. Ilmoita viisi vapaaehtoista Finnish Openiin rajatuomareiksi hoitamaan minimissään kaksi passia ja saatte laitteet käyttöön yhdeksi päiväksi.

Finnish Open -kisoissa vapaaehtoiset ovat avainasemassa pyörittämässä kisoja ja luomassa mukavaa tunnelmaa niin yleisölle kuin pelaajillekin. Vapaaehtoisena olet myös itse aitiopaikalla seuraamassa kisatunnelmaa!

Vapaaehtoisena toimiminen ei edellytä lajituntemusta tai aikaisempaa kokemusta. Mukaan voi ilmoittautua kuka vain. Erilaisia tehtäviä on runsaasti ja niihin voit tutustua tarkemmin ilmoittautumislomakkeelta oheisesta linkistä.

Tästä ilmoittautumislomakkeeseen – ja tästä hyvä syy miksi siellä kannattaa pistäytyä: tässä julkaistaan 1.3. alkaen listaa jo ilmoittautuneista vapaaehtoisista

Mikäli kaipaat ilmoittautumiseen apua tai lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta, ota yhteyttä ilkka.hellgren@sulkapallo.fi

Yhteistyössä