Lipunmyynti on nyt auki!

Finnish Openin lippukauppa on alkanut. Tiesithän, että saat liput edullisemmin ostamalla ne ennakkoon! 

Finnish Open on huikea kansainvälinen sulkapallokilpailu Vantaalla. Kisaan osallistuu huippuluokan pelaajia noin 30 maasta ja se on Euroopan sarjan korkeinta tasoa (Challenge). Palkintosumma on 25 000 USD. Kisapaikkana toimii Vantaan Energia Areena. Myyrmäen Urheilupuistossa sijaitseva Energia Areena on Suomen nykyaikaisin ja monipuolisin tapahtuma-areena. Täysin katsomoin varustetun Energia Areenan katsomokapasiteetti on 3500 paikkaa. Hallissa palvelee myös ravintola ja kisojen ajan paikalla on Sulkapallon Välinemessut upeine tarjouksineen. Finnish Open on koko perheen urheilutapahtuma, jossa on ohjelmaa kaikille. Viikonlopun aikana järjestetään myös ilmainen Minisulkistapahtuma perheen pienimmille.

Lähde mukaan aistimaan huikean urheilujuhlan fiilistä, sulkapallo on livelajina aivan omaa luokkaansa!

Osta liput täältä: http://bit.ly/2p2DPMY

Suomen Sulkapalloliitto on järjestänyt Finnish Openin vuodesta 1990 lähtien.

Kun piletit on taskussa niin nostata kisafiilistä katsomalla ja jakamalla tämän vuoden huikea traileri:

Yhteistyössä