Finnish Open 2017 kisasivut avattu!

Kansainvälinen kilpailu Finnish Open pelataan taas huhtikuussa Vantaan Energia Areenalla. Kisasivut ovat avoinna.

Finnish Open pelataan tasan kuukauden päästä Vantaan Energia Areenalla 6.-9.4. Tiedossa on Osallistujat julkistetaan ma 13.3. ja kilpailujen arvonta ilmestyy 31.3. Tervetuloa seuraamaan kansainvälisten ja kotimaisten huippupelaajien kohtaamisia!

Kiinnostaako tulla mukaan järjestämään vuoden isointa sulkistapahtumaa Suomessa? Vapaaehtoisia otetaan ilolla vastaan. Hae siis mukaan nyt!

Kisainfon löydät täältä.

Finnish Openista löytyy tekemistä koko perheelle. SM-kisojen tapaan myös Finnish Openissa järjestetään MiniSulkistapahtuma, jossa perheen pienimmät pääsevät tutustumaan sulkapalloon ja pitämään hauskaa! Lisätietoja löydät täältä.

Lisäksi sulkapalloliito järjestää alakouluryhmille sulkissäpinät Vantaan Energia Areenan vieressä sijaitsevassa Myyrmäkihallissa 6.-7.4. Opettajat ja oppilaat ovat tervetulleita seuraamaan Finnish Openin pelejä torstaina ja perjantaina sulkissäpinöiden ohessa. Lisätietoa täältä.

Lipunmyynti käynnistyy lippu.fi sivuilla ensi viikolla (vk11).

Lähtölaskenta alkakoon!

 

 

Yhteistyössä