Rajatuomarikoulutus Finnish Openissa

Nyt Finnish Openin rajatuomaristossa kansainvälistä kokemusta.

Finnish Openissa 2016 järjestetään huippupelien lisäksi myös ensimmäistä kertaa huipputason rajamieskoulutus. Energia Areenalla on 7.-10.4. nyt mahdollisuus oppia uutta kansainvälisten ammattilaisten opeissa: Martin Etheridge Englannista ja Pia Hermanns Saksasta ovat opastamassa rajatuomareita läpi kisojen.

Martin ja Pia ovat kokeneita sulkapallorajatuomareita, jotka ovat toimineet useissa kansainvälisissä kisoissa rajatuomareina. Pia on muun muassa Maailman Sulkapalloliiton (BWF) rajatuomari.

Nämä kokeneet rajatuomarit antavat opastusta sekä jakavat kokemusta ja osaamistaan läpi kisojen. Olet sitten ensimmäistä kertaa rajalla tai jo konkari, voit oppia paljon uutta! Saat myös kuulla miten toimitaan kansainvälisesti rajatuomarina, jopa olympialaisissa.

Koulutus tapahtuu joka vuoron alussa, joten olethan siis paikalla 45 minuuttia ennen vuorosi alkua. Koulutus alkaa 30 minuuttia ennen. Muista ottaa mukaasi myös tummat vaatteet ja kengät. Rajatuomaripaidan saat paikan päältä.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi täällä ja ole mukana tässä hienossa koulutuksessa, joka on sinulle täysin maksuton.

Yhteistyössä