Finnish Openiin 255 pelaajaa

Finnish Openiin 2016 on ilmoittautunut yhteensä 255 pelaajaa.

Huhtikuussa 7.-10.4. käytävään Finnish Openiin 2016 on ilmoittautunut yhteensä 255 pelaajaa ympäri maailmaa. Vuoden 2016 Finnish Open on viimeisimpiä Rion Olympiakarsintakisoja maailmassa. Turnaukseen saapuu pelaajia Suomen lisäksi niin Euroopasta kuin esimerkiksi myös Vietnamista, Yhdysvalloista, Kanadasta, Japanista, Indonesiasta, Macaosta, Etelä-Afrikasta ja Sri Lankasta.

Lista pelaajista ja pareista Finnish Open 2016 pääkilpailuun ja karsintaan on nähtävissä täällä.

Finnish Openista tullaan näyttämään sunnunataina 10.4. kooste Yle TV2:lta klo 17.15-18.30. Signaali loppuotteluista välitetään myös Aasiaan.

Vuoden 2015 turnaus

Vuoden 2015 Finnish Openista Eetu Heino otti hienosti hopeaa. Miesten kaksinpelin voitti Venäjän Vladimir Malkov. Naisten kaksinpelissä mestaruuden otti odotetusti ykkössijoitettu Beatriz Corrales, joka voitti karsintojen kautta finaaliin edenneen indonesialaisen Febby Anggunin.

Nelinpelissä molemmat mestaruudet menivät Englantiin. Miehissä voiton veivät Andrew Ellis ja Peter Mills, jotka kellistivät tanskalaiset Mathias Christiansenin ja David Daugaardin. Naisissa voiton ottivat Heather Olver ja Lauren Smith, jotka voittivat ranskalaiset Delphine Lansacin ja Emilie Lefelin.

Sekanelinpelissä venäläiset Anatoliy Yartsev ja Evgeniya Kosetskaya voittivat finaalissa ranskalaisparin Gaetan Mittelheisserin ja Audrey Fontainen.

Viime vuoden voittajia nähdään myös tämän vuoden turnauksessa.

Tässä vuoden 2015 voittajat kuvina:

Kuvat: Joonas Puhakka

Yhteistyössä