Tutka seuralle Finnish Openissa

Haluaako seurasi tienata hieman ylimääräistä rahaa? Se on nyt mahdollista Finnish Openissa (7.-10.4.), jossa seuralla annetaan mahdollisuus hoitaa tutkaa turnauksen ajan ja josta tienatut lippurahat seura saa itse pitää.

Seura, joka ylläpitää tutkaa turnausviikonlopun ajan saa pitää itse tutkasta tienatut rahat. Sulkapalloliitto hoitaa tutkaan palkintomailan, jolloin tutkaan lyöneiden osallistujien kesken arvotaan huippukilpamaila.

Tutkaa voi mainostaa helposti, sillä se on kuin edullisen arpalipukkeen ostaisi. Huippukilpamailan arvontaan osallistumisen lisäksi edullisella lipun hinnalla pääsee testaamaan lyöntinopeuttaan ja rahat menevät seuran hyväksi. Ei huono diili!

Tutka ja lyöntiseinä SM16

Tutkan pidosta kiinnostuneet ottakaa yhteyttä: sara.anttila@sulkapallo.fi maanantaina 14.3. mennessä
Ota yhteyttä jos kiinnostusta löytyy ja vaikka seurasi ei pystyisi esimerkiksi hoitamaan tutkaa joka päivä.

Yhteistyössä