Finnish Open lähestyy

Finnish Open 2016 Vantaan Energia Areenalla 7.-10.4.2016

Vuoden 2016 Finnish Open on järjestyksessään 19.  Se on Euroopan sarjan osakilpailu ja sarjan korkeinta tasoa. Yhä mielenkiintoisemman turnauksesta tekee se, että huhtikuun alussa järjestettävä Finnish Open on viimeisimpiä Rion Olympiakarsintakisoja maailmassa! Tule siis Vantaan Energia Areenalle 7.-10.4. kannustamaan Suomalaisia ja katsomaan sekä heidän, että ulkomaalaisten huippupelaajien viimeisimpiä taisteluita olympiapaikoista.

Karsinnat Rion Olympialaisiin käynnistyvät 4.5.2015 ja kestävät vuoden verran 1.5.2016 asti. Pelaajavalinnat tehdään 5.5.2016 julkaistavan maailmanlistan mukaan.  Arvonta suoritetaan kuitenkin vasta 21.7.2016, eli pelaajilla on mahdollisuus parantaa sijoitustaan maailmanlistalla kesän aikana. Pisteitä maailmanlistalle tuovat Kansainvälisen Sulkapalloliiton hyväksymät kilpailut, kuten tämä Finnish Open.

Luvassa siis paljon jännittäviä otteluita. Tulethan paikan päälle kannustamaan suomalaispelaajat voittoon!

Tänne tullaan julkaisemaan pelaajat ja aikataulut myöhemmin.

Vapaaehtoisena mukana?

Finnish Open -kisoissa vapaaehtoiset ovat avainasemassa pyörittämässä kisoja ja luomassa mukavaa tunnelmaa niin yleisölle kuin pelaajillekin. Vapaaehtoisena olet myös itse aitiopaikalla seuraamassa kisatunnelmaa!

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoisena toimiminen ei edellytä lajituntemusta tai aikaisempaa kokemusta. Mukaan voi ilmoittautua kuka vain. Erilaisia tehtäviä on runsaasti ja niihin voit tutustua tarkemmin ilmoittautumislomakkeesta. Voit lukea vapaaehtoisena toimimisesta lisää myös täältä (mukana myös mm. pikaopas rajalle).

Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkempia tietoja sähköpostitse, mikäli olet ilmoittautunut 22.3.2016 mennessä.

Vapaaehtoisia FO14

Kiitostapahtuma vapaaehtoisille tulossa

Vapaaehtoisille järjestetään tällä kertaa yhteinen sulkapallotapahtuma, jolla kiitämme arvokkaasta panoksestanne kisojen hyväksi. Tapahtumassa luvassa valmennusta ja pelailua. Sen ajankohta ja lisätietoja julkistetaan myöhemmin.

Välinemessut ja tutka

Välinemessut palvelevat Vantaan Energia Areenalla katsojia ja pelaajia kisojen ajan. Paikanpäällä on sulkapallon huippumerkkejä Euroopasta ja Aasiasta.

Apacs_SM16

Huippuotteluiden lisäksi Finnish Openissa on kosolti positiivista huomiota herättänyt tutka. Viikonlopun ajan sinulla on mahdollisuus käydä lyömässä tutkaan ja osallistua samalla arvontaan, jossa palkintona on huippukilpamailalla. Maailmanennätys on 493 km tunnissa, kuinka kovaa sinä lyöt?

Tutkan aikataulut julkaistaan myöhemmin.

Näille sivuille tullaan päivittämään ennen ja kisojen aikana tarkempaa tietoa turnauksesta, aikatauluista ja muusta ohjelmasta.

 

 

Eetu Heino sijoittui viime vuoden Finnish Openissa hienosti hopealle. Voiton miesten kaksinpelissä vei Venäjän Vladimir Malkov
Eetu Heino sijoittui viime vuoden Finnish Openissa hienosti hopealle. Voiton miesten kaksinpelissä vei Venäjän Vladimir Malkov
Yhteistyössä